Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تا پایان دوره دولت کنونی هرچه سریع‌تر ساز و کار‌های لازم برای ساماندهی کانون‌های بازنشستگان و استفاده هرچه بیشتر از تجربه و مشاوره آنان توسط دستگاه‌های اجرایی صورت می‌گیرد. خبرگزاری میزان - بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی، محمد شریعتمداری در نشست با مدیرعامل، معاونان، مدیران کل صندوق بازنشستگی کشوری و دو نفر از نمایندگان کانون‌های بازنشستگان کشوری گفت: بسیاری از برنامه‌ها و وعده‌هایی که در زمان کسب رای اعتماد در حوزه بازنشستگان داده بودم؛ مانند همسان‌سازی حقوق، افزایش شفافیت، سودآور کردن بنگاه‌های تابعه صندوق‌ بازنشستگی و ارائه خدمات متنوع اجتماعی و رفاهی محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شریعتمداری پس از شنیدن صحبت‌های نمایندگان بازنشستگان به اغتشاش موجود در فعالیت تشکل‌های صنفی و تخصصی در کشور و صدور مجوز آنان از سوی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: کانون‌ها و تشکل‌های مربوط به بازنشستگان کشوری هم از این وضعیت ضربه خورده‌اند و به همین دلیل، نتوانستیم تشکیلات واحدی را برای آنان شکل دهیم.
وی با اشاره به ایجاد کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی در دوره مسئولیت خود در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تصریح کرد: متاسفانه در مورد بازنشستگان کشوری موفق به این کار نشدیم؛ اما اگر کانون‌های موجود در همین مدت کوتاه باقیمانده تا پایان دولت دوازدهم بتوانند کنار هم جمع شوند، آمادگی داریم از ایجاد کانون عالی در قالب کانون‌های عالی صنفی، حمایت کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: "قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی" که در اواخر دولت اصلاحات تصویب شد، ظرفیت مناسبی برای ارتقای جایگاه اجتماعی بازنشستگان و استفاده از تجارب آن‌ها فراهم می‌سازد و می‌توان با ایجاد کمیسیونی در شورای‌عالی رفاه و تامین اجتماعی، امکان هماهنگی و انسجام بیشتر دستگاه‌های اجرایی در حوزه بازنشستگان کشوری را فراهم کرد.
وی با تاکید بر اهمیت پایداری صندوق بازنشستگی کشوری و توجه به مسایل مالی و معیشتی بازنشستگان، تاکید کرد که این صندوق باید به تقویت منزلت و فعالیت اجتماعی و فرهنگی بازنشستگان هم توجه نشان دهد.
شریعتمداری در این چارچوب، ایجاد مرکز اسناد تاریخی و روایتخانه صبا را اقدامی مهم و ارزشمند دانست و تصریح کرد: معرفی تاریخچه نظام بازنشستگی و نیز سوابق خدمات مفاخر سیاسی، علمی، فرهنگی و... کشور که همچون دکتر علی شریعتمداری سابقه ۷۰سال خدمت را دارند، اقدام ماندگار فرهنگی است که موجب تقویت روحی و معنوی بازنشستگان نیز خواهد شد.
وی در همین راستا از اقدامات انجام‌شده برای ایجاد "موزه کار" از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: به رغم موانعی که در این مسیر ایجاد شد، تلاش داریم این مجموعه را تا پایان کار دولت به نتیجه برسانیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با قدردانی از عملکرد مدیرعامل و مجموعه مدیران صندوق بازنشستگی کشوری در دوران مسئولیت، از آن‌ها خواست تا پایان دوره دولت کنونی هرچه سریع‌تر ساز و کار‌های لازم برای ساماندهی کانون‌های بازنشستگان و استفاده هرچه بیشتر از تجربه و مشاوره آنان توسط دستگاه‌های اجرایی را طراحی و ارائه کند.
شریعتمداری همچنین با اشاره به حضور حجت‌الله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران به‌عنوان بانک عامل صندوق بازنشستگی کشوری، در این نشست از همکاری استراتژیک این بانک با صندوق بازنشستگی کشوری و مشارکت آن در تامین مالی طرح‌های مختلف اقتصادی، رفاهی و خدماتی قدردانی کرد.
 اکبر افتخاری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، گزارشی از روند تحول دیجیتال در این صندوق و اقدامات انجام‌شده در بستر دولت الکترونیک ارائه کرد.
نمایندگان بازنشستگان نیز با بیان ارزیابی خود از عملکرد صندوق بازنشستگی کشوری در دوره مسئولیت شریعتمداری، انتظارات خود را در آخرین روز‌های مسئولیت در این وزارتخانه مطرح کردند.   بیشتر بخوانید: جاماندگان یارانه نقدی برای ثبت نام چه کار کنند؟  انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت تعاون بازنشستگان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت تعاون بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری کانون های بازنشستگان بازنشستگان و استفاده کار و رفاه اجتماعی بازنشستگان کشوری دستگاه ها کانون ها تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۵۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟

به گزارش همشهری آنلاین، به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آنها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

به گزارش همشهری، بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

کد خبر 848765 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق و دستمزد سازمان تامین اجتماعی

دیگر خبرها

  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد