Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@22:43:20 GMT

منفی شدن نسبت ورودی به خروجی بازنشستگان

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۰۰۰۹۲

جمشید تقی زاده در هفتمین نشست ماهانه شورای هماهنگی کانون های بازنشستگی استان تهران که با حضور مدیران و مسئولان صندوق بازنشستگی کشوری و هلدینگ های تابعه در محل هلدینگ مالی صندوق برگزار شد، گفت: وزیر رفاه به دنبال ایجاد شفافیت است و در همین مدت کوتاه از آغاز به کار ایشان در وزارتخانه شاهد تلاش های بی وقفه برای استقرار شفافیت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه های وی عملیاتی است و خوشبختانه در حوزه بازنشستگی به خصوص در جلسات پیش از رأی اعتماد، به موضوع همسان سازی حقوق تاکید کرده است. 

وی ادامه داد: در دوره دوم برنامه ها که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز می شود، مشارکت و حضور بازنشستگان، به خصوص کانون ها، را در اولویت برنامه ها داریم. کانون ها باید در ارتباط با مجلس و دولت نقش محوری داشته باشند تا بتوانیم تأثیرگذاری بهتری داشته باشیم. 

تقی زاده با اشاره به اینکه باید به هر نحوی که می توانیم از کانون ها پشتیبانی کنیم، تا نقش پررنگ تری ایفا کنند، افزود: کانون ها گروه های مرجع اجتماعی هستند که هم می توانند مسائل را به مسئولان منتقل کنند و هم می توانند در تصمیم سازی ها و برنامه ریزی ها نقش کلیدی داشته باشند.
وی با بیان اینکه مشکلات بازنشستگان تنها با ارتباط بیشتر کانون ها و صندوقها و دستگاه های اجرایی قابل حل است، گفت: تنها با ادبیات مشترک بین صندوق بازنشستگی کشوری و کانون ها می توان به اهداف متعالی صندوق که همان ارتقا جایگاه و منزلت بازنشستگان کشوری است، دست پیدا کرد که در این شرایط حضور و فعالیت بازنشستگان می تواند سرعت بیشتری پیدا کند. 

تقی زاده ادامه داد: می خواهیم مشارکت کانون ها را در برنامه های صندوق افزایش دهیم و با تفویض برخی امور به کانون ها، از وجود آنها در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی و... صندوق بازنشستگی کشوری بیشتر استفاده کنیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه غالبا نگاه به بازنشستگی نگاه آسیب پذیری است، گفت: از کانون ها انتظار می رود تا کارگروه های تخصصی را تشکیل داده و افزایش دهند و دستگاه ها را با امور بازنشستگان آشنا سازند و تجربه و دانش خود را از طریق کانون های بازنشستگی دستگاهها و وزارتخانه ها در اختیار مدیران ارشد مجموعه ها قرار دهند تا بالندگی دوران بازنشستگی روز به روز بیشتر نشان داده شود. 

تقی زاده ادامه داد: تشکیل انجمن های مختلف نخبگان و اعضای هیأت علمی در رشته های مختلف کمک می کند تا قطار بازنشستگی حرکت کند و دیگران نیز مشتاق سوار شدن بر این قطار باشند.

وی با بیان اینکه اکنون باید مراقب باشیم تا یأس و ناامیدی در جامعه افزایش پیدا نکند؛ خطاب به روسای کانون های بازنشستگی استان تهران گفت: از این پس انتظار داریم بسته های پژوهشی و تحقیقاتی کانون ها بدست ما برسد تا براساس تحقیقات و پژوهش ها بتوانیم دوران زیبایی و تلاش مضاعف را مانند گذشته در راستای آبادانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همراه و همگام با شما برداریم. 

وی افزود: یکی از مهم ترین مشکلات حال حاضر صندوق، کاهش شدید نرخ پشتیبانی به 0.8 درصد است و این به معنی آن است که نسبت ورودی به خروجی در صندوق منفی شده که در این زمینه نیز راه حل های مناسب در جهت مرتفع شدن این مشکل کارشناسی شده است. 

تقی زاده با اشاره به رایزنی و نشست های مختلف با 178 نفر از نمایندگان مجلس و همچنین تأکید وزیر رفاه بر لزوم همسان سازی حقوق و اهمیت رسیدن به ادبیات مشترک برای تحقق نیازهای بازنشستگان گفت: موضوع مهم دیگر بکارگیری و فراهم کردن بستر اشتغال برای فرزندان بازنشستگان است که جزو اولویت های صندوق بازنشستگی است.

وی همچنین به پیگیری ماده 10 قانون احزاب اشاره کرد و گفت: امیدواریم که قانون خدمات کشوری در آینده نزدیک به صحن مجلس برود و بعد از تصویب آن، شاهد صدور مجوزهای ماده 10 برای فعالیت های بیشتر برای بازنشستگان باشیم که در این زمینه صندوق، رایزنی های مختلفی را با نمایندگان مردم در مجلس انجام داده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: استان تهران وزارتخانه بازنشستگی حقوق کار و رفاه اجتماعی دولت مشکلات دستگاه های اجرایی ادبیات نخبگان جامعه زیبایی نظام مقدس جمهوری اسلامی کارشناسی نمایندگان مجلس اشتغال قانون قانون خدمات کشوری حقوق دستگاه های اجرایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وزارتخانه وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

 به گزارش تابناک به نقل از همشهری، دولت، پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به میزان مصوبه مزد ۱۴۰۳ کارگران را تصویب کرد؛ اما مطالبه بازنشستگان چیز دیگری بود.
 

 به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آن‌ها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • (ویدئو) مراسم بازنشستگی سگ مأمور فرودگاه با ده‌ها توپ
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • تقدیر از کارگران میبدی
  • کارگران میبدی تقدیر شدند